reede, 29. jaanuar 2010

Femme Fatale

Saatus on otsustanud nii, et materjaalsesse maailma on juurde tulnud üks glamuurne kotike koos paari lisaga. On ületatud kõik loomingulised probleemid ja defektidest kujundatud efektid.


Selle koti sünnilugu vaadates, on tõesti Saatus ise oma sõrmi nipsutanud. Tegelikult pidi ta tulema punasel põhjal - õige paksusega kangast ei leidunud minu kappides (küllap ta saab ükskord ka selle punase kaksikõe). Ja kuna mul siin kotiteos on põhimõtteks kasutada olemasolevat või taaskasutust ootavat materjali, siis tuli idee ümbermängida. Teine kinnisidee oli ümmargune põhiplaan, mida saab paelaga kokku tõmmata ja siis oleks selline armas pitsiline mumm käevangus rippumas.
Nii ja mis välja tuli, see on nüüd teie ees.
Ümmargune vaade .


Nimesilt voodril. Et kogu kotilugu kaasa tehes teemad lõpuks sassi ei läheks.

Sisevaade juba valmis kotist.
Sünniloost lähemalt.
Kangaks sattus üks kummaline siidilaadsest kangast kleit (tegin kõiksugu katseid - põletasin ja nuusutasin- ilmselt siid). Voodriks sama kleidi vooder, mis on midagi tavalisemat. Pitsililled on minu keskkooli "100 päeva balli" kleidi varrukate küljest. Litrid ja pärlid olid ka olemas.
Tehnika võiks nimetada pitsaplikatsiooniks. Pitslilled said käsitsi oma kohale õmmeldud.
Kui kõik paistis juba valmis olevat, tekkis jama- olin kangad liimiriidega nii korralikult tugevadanud, et paelast tõmmates ilusasti kokku see ümmargune põhiplaan enam ei tõmbunud . Ega jäänudki muud üle kui tuli öö läbi nuputada ja hommikul sangu otsima minna. Sangad on pruunist puidust ja kaetud pitsiga, et glamuursemad välja näha. Koti valmis saanud oli minu emotsioonid nii kõrgel, et siuh-viuh tulid juurde ka sõrmus ja pross.



Ka pildistamisega ei ole läinud kõik plaanipäraselt. Ikka on nii, et kui ilus päike väljas sillerdamas, siis minul midagi pildistada pole ja kui mul on koti pildistamisega kiire, siis on pilvine ja sompus. Ja nüüd on mul ka kahju, et ma ei oska pilte klikitavateks teha, et saaks suuremalt vaadata. Küll ma õpin selle ka ära.

Kogu loo juures sain ma tiba targemakski -oma unistuste poole pealt- Kui sul on täpne plaan ja teostades see tahab vägisi metsa minna, siis see mis välja tuleb on võibolla unistusest isegi parem!

Järgmiste teemadeni!
Mõisapreili

9 kommentaari:

  1. Kes ütles, et taaskasutus pole glamuurne? See kaunitar koos oma perfektse „garneeringuga“ tõestab küll risti vastupidist! Suur tänu osalemast ja meidki inspireerimast.

    VastaKustuta
  2. Mina ka tahaks öelda kohe, et väga ilus on!

    VastaKustuta
  3. Oi, tänan teid sõbrad! Vahel , teate tuleb lihtsalt kogemata välja.

    VastaKustuta
  4. Väga ilus ja pilkupüüdev kott!
    Lahe, et ka ehted juures on, teeb asja täiuslikuks.

    VastaKustuta